Mobiliteitspartners

Nieuwe vormen van mobiliteit bieden jouw werknemers volop mogelijkheden om efficiënt en duurzaam naar kantoor te reizen. Zeker in de grote stad. Dit is hét moment om jouw werknemers mee te nemen in een gewenste gedragsverandering. Met het ruime reisaanbod van Amaze ondersteun je ze bij het maken van bewuste mobiliteitskeuzes. 

Overzichtelijk
en eenvoudig in gebruik

See. Book. Ride. Het klinkt makkelijk en dat is nou precies waar jouw werknemers behoefte aan hebben wanneer ze hun reis plannen of op het moment zelf vervoer nodig hebben. Overzicht en eenvoud zorgen voor een onbezorgd en efficiënt woon-werkverkeer met vervoersmogelijkheden die naadloos op elkaar aansluiten.

 

Hoe het werkt? Simpel. Wanneer je Amaze opent, krijg je een volledig overzicht van de beschikbare vervoersmiddelen bij jou in de buurt. Heb je jouw keuze gemaakt dan kan je meteen jouw vervoer boeken voor de momenten dat je het nodig hebt. Ideaal als je ergens onderweg direct behoefte hebt aan vervoer of wanneer je jouw zakelijke reis vooraf wilt plannen. Met een sluitend netwerk aan duurzame vervoermiddelen laat je met Amaze jouw werknemers reizen zoals ze het zelf willen!  

Deelauto's

Deelvervoer

Amaze heeft ze allemaal!

Greenwheels, Mywheels, Amber en SHARE NOW. Amaze heeft ze allemaal. Door het uitgebreide netwerk van deelauto’s in de grote steden is er altijd volop beschikbaarheid. Enkele minuten voor gewenst vertrek te reserveren, met een ruime keus aan verschillende auto’s en de sleutel ligt al klaar in het dashboardkastje. Met Amaze heb je helemaal geen eigen auto meer nodig voor jouw zakelijke reis!

(Het gebruik van deelauto’s ondersteunt werkgevers bij het opschonen van hun wagenpark. Geen ingewikkelde leaseconstructies meer, geen onderhoudskosten en met de verkregen gebruikersdata heb je als werkgever goed zicht op de bezetting van jouw parkeerterrein.)

Deelscooters

Wees automobilisten in de ochtenspits te slim af!

Je ziet ze steeds meer, de elektrische scooters van Felyx, Check en Tier die automobilisten in de ochtendspits te slim af zijn op weg naar werk. Zeker in de drukte van de grote stad is het voor jouw werknemers een ideale manier om snel naar kantoor of een afspraak te gaan. De scooters die je via Amaze kunt boeken, zijn allemaal elektrisch. Duurzaam vervoer dus, wat direct bijdraagt aan een verminderde CO2-uitstoot per werknemer. 

Check deelscooters
Brochure

Wil je meer weten
over Amaze?

Voer je zakelijke e-mailadres in en download onze brochure.

Deelfietsen

Deelvervoer
Deelfietsen

Lekker uitwaaien van en naar werk?

De dag starten met een goede fietstocht naar werk of lekker uitwaaien na een lange dag op kantoor. Met Amaze geef je jouw werknemers de mogelijkheid om op elk gewenst moment de fiets te pakken. Er is altijd wel een ophaallocatie van Donkey Republic in de buurt, als gebruiker bepaal je vervolgens zelf hoe lang je de fiets huurt, tot je ‘m weer inlevert bij een beschikbaar drop-off point. Flexibel, duurzaam, voordelig én zakelijk fietsen zorgt ook nog eens voor vitale werknemers!

Openbaar vervoer

OV in het zakelijk aanbod!

Het openbaar vervoer hoort thuis in elk zakelijk mobiliteitsaanbod. Dus ook bij Amaze. Met alle grote ov-aanbieders zoals de NS, het GVB, R-Net, Arriva en Connexxion kunnen jouw werknemers in de app terecht voor elke verbinding. In de grote steden zelf, maar ook voor langere afstanden wanneer ze wat verder weg wonen van kantoor. En stopt de bus of trein niet helemaal voor de deur kan je via Amaze altijd nog een scooter of fiets boeken die op alle grote stations en bushaltes aanwezig zijn!

Openbaar vervoer

Taxi

Deelvervoer
Taxi

Snel naar Schiphol of een zakelijke afspraak net buiten Amsterdam?

Een zakelijke taxi van TCA is eenvoudig te boeken via Amaze, waarbij de dichtstbijzijnde chauffeur aan de aanvraag wordt gekoppeld. De taxi staat daarom altijd in no-time klaar om jouw werknemers overal heen te brengen, op elk moment dat ze daar behoefte aan hebben. Zakelijk vervoer via TCA is elektrisch, waardoor je met een taxi via Amaze altijd voor duurzaamheid gaat!         

 

Wil je Amaze nieuws direct ontvangen in je inbox?

Door op inschrijven te klikken ontvang je af en toe e-mails van Amaze. Je kunt je altijd uitschrijven direct vanuit de e-mails die je ontvangt.