Mobility @ the moment of need

Met Amaze Mobility bied jij jouw medewerkers de mogelijkheid om deelvervoer en ov te gebruiken, binnen een mobiliteitsbudget. Medewerkers kiezen welk vervoer het beste past op het moment dat zij gaan reizen. Binnen de app kunnen zij het vervoer vinden, gebruiken en betalen. 

 

Deelauto’s, deelscooters, deelfietsen, taxi’s en OV. Amaze laat zien welk vervoer er bij jou in de buurt staat en zorgt dat je meteen kan wegrijden. 

deelvervoer en OV in de buurt

Mobiliteitsbudget

Met een mobiliteitsbudget kunnen medewerkers zelf kiezen welk vervoer er het beste past wanneer zij op pad gaan voor werk. Schijnt de zon? Neem een deelfiets, maar bij regen ga je toch liever met de tram. En voor een afspraak buiten de stad is een elektrische deelauto misschien wel de beste keuze. Mobility @ the moment of need noemen wij dat.  

 

Duurzaam vervoer in 1 app. Flexibel kiezen, maar met voorspelbare kosten voor de werkgever. 

Interesse?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze Business Development Manager Jennifer van Velze via:
  • Jennifer.vanvelze@amazemobility.nl
  • 06 – 180 63 887
  • Of via onderstaand formulier: 

Waarmee kun je reizen?

Amaze kun je gebruiken in trein, tram, bus en metro, zonder OV-chipkaart. Ook kun je de app gebruiken voor de TCA taxi. En kun je een Amber deelauto en een Donkey Republic deelfiets gebruiken.

De beschikbaarheid van de OV-fiets en de scooters van Felyx en Check zijn te zien in de app. Wij zijn druk bezig ervoor te zorgen dat je de scooters ook via de app direct kan boeken en gebruiken.

Openbaar vervoer

Deelfietsen

donkey republic
Donkey Republic

Deelauto's

AmberNEW-01
Amber

Taxi

PartnersPNG-03
TCA

Nieuws

Deelvervoer wordt steeds populairder in steden. Het is een duurzame oplossing die bijdraagt aan de leefbaarheid van de stad. Amaze Mobility maakt het aanbieden van deelvervoer aan jouw medewerkers eenvoudig. Waarom en hoe? Lees verder..

Ons reisgedrag verandert: door duurzame ambities, maar ook door nieuwe wet- en regelgeving, corona reisadvies of door het gebrek aan parkeerplaatsen. Het gebruik van de auto is minder vanzelfsprekend, deelvervoer en openbaar vervoer zijn flexibele en efficiënte alternatieven. Deze veranderingen in reisgedrag hebben gevolgen voor werkgevers. Wil je als werkgever een future-proof mobiliteitsbeleid, overweeg dan een mobiliteitsbudget voor je werknemers.   

Met Amaze is het mogelijk om via één app je reis te boeken, inclusief alle denkbare vormen van vervoer en nu dus ook: de deelfietsen van Donkey Republic.

The future of travel is here

Get going with Amaze