Future-proof mobility

Hét inspiratie event voor zakelijke mobiliteit | Op 1 oktober vond het event ‘Future-proof mobility’ plaats. Hét inspiratie event voor mobiliteitsprofessionals, HR-managers, Facility managers en CEO’s. Oftewel iedereen die interesse heeft in zakelijke mobiliteit. 

 

Het was een informatieve middag met een mooie balans tussen interessante onderwerpen, verrassende sprekers en gave nice-to-knows op een mooie (coronaproof) locatie.

Datum: 1 oktober vanaf 13:30 uur

Locatie: Circl, Zuidas

Het inspiratie event

Het event biedt inspiratie en kennis die je nodig hebt om binnen jouw organisatie de volgende stappen in het mobiliteitsbeleid te zetten. Daarnaast is tijdens het event de officiële lancering van de nieuwste zakelijke mobiliteitsdienst ‘Amaze Mobility’. De afsluitende netwerkborrel biedt volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten die met mobiliteit bezig zijn.

 

Programma:

  • 13.30 uur: inloop
  • 14.00 uur: rondetafelsessie
  • 15.00 uur: feestelijke netwerkborrel
  • 16.00 uur: afsluiting 

 

Onderwerpen als bereikbaarheid, de toekomst van mobiliteit, verduurzaming en gedragsverandering komen ter sprake tijdens een rondetafelsessie met de volgende sprekers: 

Coronamaatregelen: 

Wij dienen ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM om zo jouw veiligheid te garanderen. Daarom verzoeken wij bij aankomst alle gasten om een geldig coronatoegangsbewijs voor te leggen middels de CoronaCheck-app of een officieel papieren bewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag van Testen voor Toegang). Graag attenderen wij je erop om de officiële Nederlandse QR-code aan te tonen in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

 

 

 

Adres: 

Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam


Bereikbaarheid: 

Laat de auto staan! Circl is namelijk makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf het NS station Amsterdam Zuid loop je in vier minuten naar Circl. Op station Amsterdam Zuid stoppen ook metrolijn 51, metrolijn 50 en tram 5. Ook buslijn 62 stopt vlakbij, halte Hogewerf. 

Schrijf je nu in voor de Mobility Experience

Na een lange periode van thuiswerken mag er mondjesmaat weer op kantoor gewerkt worden. Het Zuidas gebied komt langzaam weer tot leven en we verwachten dat het na de zomer weer een stuk drukker zal worden. Voor veel mensen betekent dit dat ze weer regelmatig naar kantoor gaan reizen. Om het gebied bereikbaar te houden is het belangrijk dat we niet met zijn allen met de auto komen en zo veel mogelijk reizen buiten de spits. Dit is een mooi moment om oude gewoontes los te laten en nieuwe manieren van reizen te proberen. Tijdens de Zuidas Mobility Experience maak je via de Amaze Mobility-app makkelijk gebruik van verschillend vervoer van en naar de Zuidas. Als je tijdens de Experience de auto laat staan, een dagje extra thuiswerkt, of vaker buiten de spits reist, spaar je extra tegoed bij elkaar om gratis van te reizen. Amaze Mobility helpt je daarnaast al jouw reizen gemakkelijk te plannen, reserveren, betalen en declareren bij jouw werkgever, zonder OV-chipkaart of allerlei losse accounts.

Bekijk hier de deelnemersvoorwaarden