100 euro reistegoed

Woon of werk je in Zuidas? Doe mee met Zuidas Mobility Experience III en ontvang een reistegoed tot 100 euro!


Flexibel naar je werk reizen? Kies elke dag het vervoer dat het beste bij jouw dag past en ontvang tot 100 euro reistegoed. Meld je aan en krijg meteen 25 euro reistegoed om te gebruiken voor OV, Amber deelauto’s en deelfietsen.

Waar doe je aan mee?

Tijdens de Zuidas Mobility Experience III maak je via de Amaze-app makkelijk gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden op de Zuidas. Als je tijdens de Experience de auto laat staan, een dagje extra thuiswerkt, of buiten de spits reist, spaar je tegoed bij elkaar waarmee je gratis kan reizen. Amaze helpt je daarnaast al jouw reizen gemakkelijk te plannen, reserveren, betalen en declareren bij jouw werkgever, zonder OV-chipkaart of allerlei losse accounts.

 

Laat ons vrijblijvend weten dat je geïnteresseerd bent:

Wanneer vindt de Experience plaats?

Start

september t/m december 2021

Je vult een start-enquête in en krijgt uitleg over het gebruik van de Amaze-app.

Experiment (2 maanden)

september 2021 t/m februari 2022

Je reist twee maanden met de Amaze-app en ontvangt reistegoed als je thuiswerkt, de auto laat staan of buiten de spits reist.

Afronding

maart 2022

Je kunt blijven reizen met de Amaze-app, maar ontvangt geen gratis reistegoed meer.

Schrijf je nu in voor de Mobility Experience

Na een lange periode van thuiswerken mag er mondjesmaat weer op kantoor gewerkt worden. Het Zuidas gebied komt langzaam weer tot leven en we verwachten dat het na de zomer weer een stuk drukker zal worden. Voor veel mensen betekent dit dat ze weer regelmatig naar kantoor gaan reizen. Om het gebied bereikbaar te houden is het belangrijk dat we niet met zijn allen met de auto komen en zo veel mogelijk reizen buiten de spits. Dit is een mooi moment om oude gewoontes los te laten en nieuwe manieren van reizen te proberen. Tijdens de Zuidas Mobility Experience maak je via de Amaze Mobility-app makkelijk gebruik van verschillend vervoer van en naar de Zuidas. Als je tijdens de Experience de auto laat staan, een dagje extra thuiswerkt, of vaker buiten de spits reist, spaar je extra tegoed bij elkaar om gratis van te reizen. Amaze Mobility helpt je daarnaast al jouw reizen gemakkelijk te plannen, reserveren, betalen en declareren bij jouw werkgever, zonder OV-chipkaart of allerlei losse accounts.

Bekijk hier de deelnemersvoorwaarden