Future-proof mobility

Hét inspiratie event voor zakelijke mobiliteit | Op 1 oktober vindt ‘Future-proof mobility’ plaats. Hét inspiratie event voor mobiliteitsprofessionals, HR-managers, Facility managers en CEO’s. Oftewel iedereen die interesse heeft in zakelijke mobiliteit. 

 

We verzekeren je van een goed programma met een mooie balans tussen interessante onderwerpen, verrassende  sprekers en gave nice-to-knows op een mooie (coronaproof) locatie.

Datum: 1 oktober vanaf 13:30 uur

Locatie: Circl, Zuidas

Het inspiratie event

Het event biedt inspiratie en kennis die je nodig hebt om binnen jouw organisatie de volgende stappen in het mobiliteitsbeleid te zetten. Daarnaast is tijdens het event de officiële lancering van de nieuwste zakelijke mobiliteitsdienst ‘Amaze Mobility’. De afsluitende netwerkborrel biedt volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten die met mobiliteit bezig zijn.

 

Programma:

  • 13.30 uur: inloop
  • 14.00 uur: rondetafelsessie
  • 15.00 uur: feestelijke netwerkborrel
  • 16.00 uur: afsluiting 

 

Onderwerpen als bereikbaarheid, de toekomst van mobiliteit, verduurzaming en gedragsverandering komen ter sprake tijdens een rondetafelsessie met de volgende sprekers: 

Schrijf je nu in!

Door hieronder je gegevens achter te laten;


  • Ben jij verzekerd van een plek op het event. 
  • Blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het event.
  • Ontvang je gratis reistegoed in de Amaze Mobility-app (wat je kunt besteden aan deelauto’s, OV, taxi’s en fietsen).


Je gegevens worden alleen gebruikt voor communicatie rondom het inspiratie event.

Coronamaatregelen: 

Omdat we tijdens het event afhankelijk zijn 

van de huidige wetgeving is een Coronatoegangsbewijs is verplicht. We vragen om een ‘Coronapaspoort’ of een geldige negatieve PCR-test bij de entree. 


Ook bieden wij de gelegenheid om een sneltest op locatie te doen, het advies is dan om 10 minuten eerder aanwezig te zijn.

Adres: 

Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam


Bereikbaarheid: 

Laat de auto staan! Circl is namelijk makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf het NS station Amsterdam Zuid loop je in vier minuten naar Circl. Op station Amsterdam Zuid stoppen ook metrolijn 51, metrolijn 50 en tram 5. Ook buslijn 62 stopt vlakbij, halte Hogewerf.