Mobiliteitsbudget

Een mobiliteitsbudget is een geldbedrag dat werkgevers beschikbaar stellen aan hun werknemers. Dit bedrag kunnen medewerkers naar eigen inzicht gebruiken om naar hun werk te reizen. Zo kan een werknemer zelf kiezen of zij het budget bijvoorbeeld uitgeven aan het OV, taxi of deelfiets een deelauto. 


De Amaze Mobility app regelt het mobiliteitsbudget in één app,  zonder lastige kaartjes, declaraties, abonnementen of bonnetjes.. Wel zo gemakkelijk.

Mobiliteit

Het mobiliteitsbudget van Amaze Mobility

Amaze Mobility is een reis-app waarin een mobiliteitsbudget eenvoudig kan worden toegevoegd. In de app kan worden gekozen voor allerlei bestaande mobiliteitsoplossingen, zoals OV en deelvervoer, maar ook taxi.  

Hoe werkt dit? 

Samen met de werkgever wordt er gekeken naar de mobiliteitsbehoefte van de medewerkers. Vervolgens wordt in de app voor alle werknemers het besproken mobiliteitsbudget ingesteld. De werknemer download de app op zijn of haar telefoon en kan reizen met het mobiliteitsbudget vanuit de app. Voor de werknemer is het altijd duidelijk welk bedrag er nog openstaat van het mobiliteitsbudget en hebben de medewerkers 24/7 inzicht in reizen, kosten en vergoedingen. 

Voordelen van een mobiliteitsbudget

Er zijn tal van voordelen op te noemen waarom je als bedrijf zou overstappen op een mobiliteitsbudget. De belangrijkste voordelen vind je hieronder. 

Duidelijke kosten vooraf

Met het mobiliteitsbudget van Amaze heb je duidelijkheid in de kosten vooraf waardoor budgetteren eenvoudiger wordt.

Flexibiliteit

Is de reisbehoefte door bijvoorbeeld corona maatregelen minder, of heb je tijdelijk meer of minder mensen nodig dan kun je de budgetten heel gemakkelijk aanpassen in de Amaze Mobility app.

Stimuleren gewenst gedrag

Door het stimuleren van deelvervoer en OV wordt de CO2 footprint van het bedrijf verminderd. Een bijkomend voordeel is dat door gebruik van OV en deelvervoer je medewerkers meer bewegen en daardoor heb je ook nog eens fittere collega’s.

Keuzevrijheid voor medewerkers

Werknemers hebben keuzevrijheid omdat de app het heel gemakkelijk maakt om flexibel vervoer te kiezen. De werknemer kan zelf kiezen welk vervoer op dat moment het beste bij hen past. Dit draagt bij aan medewerkertevredenheid.

Geen bonnetjes of administratie

Met het mobiliteitsbudget kan je ervoor zorgen dat al het werk gerelateerde vervoer uit 1 budget betaald wordt binnen de app en hoef je niets meer los te declareren.

Thuiswerk vergoeding

Binnen de Amaze Mobility app kan je gebruikmaken van de thuiswerkregistratie. Als werknemer kan je instellen wat de vergoeding per dag is en de werknemer kan de thuiswerkdagen in de app invullen en eenvoudig delen.

Interesse?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze Business Development Manager Jennifer van Velze via:

  • Jennifer.vanvelze@amazemobility.nl
  • 06-18063887
  • Of via onderstaand formulier: