€100 reistegoed

Woon of werk je in Zuidas? Doe dan mee met de Zuidas Mobility Experience, vul een vragenlijst in over reizen en ontvang als beloning meteen €25 reistegoed in de Amaze app. Daarna kun je, als je reist met Amaze, elke twee weken worden beloond met een reistegoed die in totaal kan oplopen tot €100!

 

Het reistegoed kun je gebruiken voor OV-tickets, TCA Taxi, Amber deelauto’s en Donkey Republic deelfietsen.

Waar doe je aan mee?

Tijdens de Zuidas Mobility Experience maak je via de Amaze-app makkelijk gebruik van verschillende vervoersmogelijkheden van of naar Zuidas. Ga je normaal altijd met de auto en laat je deze een keer staan? Werk je een extra dagje thuis, of reis je buiten de spits, dan wordt dit beloond met extra reistegoed.

 

Amaze laat jouw alle vervoersopties zien in jouw omgeving en zorgt dat je deze meteen kan betalen en gebruiken.

See, use, pay noemen wij dat. Zonder OV-chipkaart, heel gemakkelijk het vervoer gebruiken wat het beste bij jou past. 

Laat ons vrijblijvend weten dat je geïnteresseerd bent:

Wanneer vindt de Experience plaats?

Start

september 2021 t/m januari 2022

Je vult een start-enquête in en krijgt uitleg over het gebruik van de Amaze-app.

Experiment (2 maanden)

september 2021 t/m februari 2022

Je reist twee maanden met de Amaze-app en ontvangt reistegoed als je thuiswerkt, de auto laat staan of buiten de spits reist.

Afronding

maart 2022

Je kunt blijven reizen met de Amaze-app, maar ontvangt geen gratis reistegoed meer.

Schrijf je nu in voor de Mobility Experience

Om Zuidas bereikbaar te houden is het belangrijk dat we niet met zijn allen met de auto komen en zo veel mogelijk reizen buiten de spits. Nu we minder reizen vanwege corona maatregelen is het een mooi moment om oude gewoontes los te laten en nieuwe manieren van reizen te proberen. Tijdens de Zuidas Mobility Experience maak je via de Amaze Mobility-app makkelijk gebruik van verschillend vervoer van en naar Zuidas. Als je tijdens de Experience de auto laat staan, een dagje extra thuiswerkt, of vaker buiten de spits reist, spaar je extra tegoed bij elkaar om gratis van te reizen. Amaze Mobility helpt je daarnaast al jouw reizen gemakkelijk te plannen, reserveren, betalen en declareren bij jouw werkgever, zonder OV-chipkaart of allerlei losse accounts.

Bekijk hier de deelnemersvoorwaarden