Samen werken aan duurzame mobiliteit!

Amaze is dé totaaloplossing voor elke zakelijke reiziger! Met ons mobiliteitsplatform bieden we hen een compleet aanbod aan (deel)mobiliteit voor een duurzame en efficiënte reis van en naar kantoor. Of voor directe vervoersmogelijkheden onderweg.

Altijd antwoord op elke mobiliteitsvraag

Het gemak van zakelijk reizen vergroten. Daar werken we elke dag keihard aan. We combineren onze passie voor mobiliteit met kennis van de nieuwste technologie om van elke zakelijke reis een unieke persoonlijke ervaring te maken. De grootste aanbieders van elk type (deel)vervoer zijn op Amaze aangesloten. NS, Arriva, Greenwheels, Amber, Felyx, Check, Donkey Republic, we hebben ze allemaal. Met al deze mogelijkheden voor openbaar vervoer en een ruime keuze aan deelscooters-, fietsen- en auto’s sluit ons netwerk altijd perfect aan op elke mobiliteitsbehoefte.    

Amaze maakt impact!

Deelvervoer

We geloven heel sterk dat zakelijke reizigers bereid zijn de auto te laten staan voor alternatieve, duurzame manieren van vervoer. Zolang ze maar wel hetzelfde gemak van reizen ervaren als daarvoor. Met Amaze heb je als bedrijf dé tool in handen om de reisgewoonten van jouw personeel structureel te veranderen, met minder CO2-uitstoot per werknemer als direct gevolg. Je regelt de administratie allemaal in de app, waardoor je volledig in control bent over jouw mobiliteitskosten. Kortom, meer duurzame mobiliteit, minder kosten door een verhoogde efficiency, Amaze regelt het!

Samen werken aan mobiliteit

We zijn er trots op dat inmiddels al een grote club opdrachtgevers gebruikmaakt van Amaze, waaronder AutoBinck, Arcadis, Amsterdam RAI, Provada en Transdev. Daarnaast werken we ook nauw samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Als mobiliteitsaanbieder maken we deel uit van een onderzoek, uitgevoerd door TNO, om verschillende vormen van vervoer beter op elkaar aan te laten sluiten. Daarmee doen we er alles aan om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Dat onze inspanningen al herkend en beloond worden, blijkt uit de toekenning van de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2022, waarbij we onderscheiden zijn in de categorie Mobiliteit/Logistiek. Dat geeft ons de energie om ons nóg harder in te zetten voor onze toekomstige, duurzame mobiliteit!   

 

Wil je Amaze nieuws direct ontvangen in je inbox?

Door op inschrijven te klikken ontvang je af en toe e-mails van Amaze. Je kunt je altijd uitschrijven direct vanuit de e-mails die je ontvangt.