Afbeelding1-1200x600-01

Waarmee kan ik reizen met Amaze?

Met Amaze kun je gebruik maken van verschillende soorten vervoer in Nederland zoals trein, metro, tram, bus , deelauto, deelfiets en veerboot. Alle vervoerders en mobiliteitsaanbieders die zijn aangesloten bij Amaze zijn:

  • Openbaar vervoer: NS, Arriva, Connexxion, Blauwnet, Keolis, Syntus, RRReis, Rnet, Bravo, Hermes, Breng, AllGo, RET, U-OV, EBS, GVB en HTM
  • Taxi: TCA
  • Deelfietsen: Urbee en Donkey Republic
  • Deelauto’s: Amber

Amaze laat je ook de beschikbaarheid zien van OV-fiets, de deelfietsen en scooters van Tier en de deelscooters van Felyx en Check.

Lees meer

Deelvervoer wordt steeds populairder in steden. Het is een duurzame oplossing die bijdraagt aan de leefbaarheid van de stad. Amaze Mobility maakt het aanbieden van deelvervoer aan jouw medewerkers eenvoudig. Waarom en hoe? Lees verder..

Ons reisgedrag verandert: door duurzame ambities, maar ook door nieuwe wet- en regelgeving, corona reisadvies of door het gebrek aan parkeerplaatsen. Het gebruik van de auto is minder vanzelfsprekend, deelvervoer en openbaar vervoer zijn flexibele en efficiënte alternatieven. Deze veranderingen in reisgedrag hebben gevolgen voor werkgevers. Wil je als werkgever een future-proof mobiliteitsbeleid, overweeg dan een mobiliteitsbudget voor je werknemers.   

Met Amaze is het mogelijk om via één app je reis te boeken, inclusief alle denkbare vormen van vervoer en nu dus ook: de deelfietsen van Donkey Republic.