Afbeelding2-1200x600-01

Hoe werkt Amaze?

De Amaze Mobility app laat jou al het beschikbare deelvervoer en openbaar vervoer in je omgeving zien, vinden, gebruiken en betalen.

Wanneer je de app opent zie je op de kaart waar jij bent, met een stip. Al het beschikbare vervoer om jou heen wordt op de kaart weergegeven.

Wil je met een deelfiets? Klik dan op het icoontje van fiets en je ziet alle opties bij jou in de buurt. Wil je liever een deelauto gebruiken? Klik op het auto icoontje.

Heb je een keus gemaakt? Klik dan op jouw keuze en reserveer of koop een e-ticket. Dit kan met Ideal of creditkaart, of vanuit het mobiliteitsbudget die je werkgever beschikbaar heeft gesteld in de app.

Staat jou gewenste deelvervoer nog niet in de app? Wij zijn druk bezig de verschillende deelvervoerders aan te sluiten en op te nemen in Amaze. Heb je vragen of feedback voor ons? Deel deze via de feedback link in de app of mail: info@amazemobility.nl

Lees meer

Deelvervoer wordt steeds populairder in steden. Het is een duurzame oplossing die bijdraagt aan de leefbaarheid van de stad. Amaze Mobility maakt het aanbieden van deelvervoer aan jouw medewerkers eenvoudig. Waarom en hoe? Lees verder..

Ons reisgedrag verandert: door duurzame ambities, maar ook door nieuwe wet- en regelgeving, corona reisadvies of door het gebrek aan parkeerplaatsen. Het gebruik van de auto is minder vanzelfsprekend, deelvervoer en openbaar vervoer zijn flexibele en efficiënte alternatieven. Deze veranderingen in reisgedrag hebben gevolgen voor werkgevers. Wil je als werkgever een future-proof mobiliteitsbeleid, overweeg dan een mobiliteitsbudget voor je werknemers.   

Met Amaze is het mogelijk om via één app je reis te boeken, inclusief alle denkbare vormen van vervoer en nu dus ook: de deelfietsen van Donkey Republic.