Afbeelding3-1200x600-01

Wat is Amaze?

Amaze is een reis-app. Met Amaze reis je van A naar Z zonder het hele alfabet. Amaze is de app die je nodig hebt om een reis te plannen, reserveren en betalen, zonder OV-chipkaart. Van je eigen fiets of auto, het openbaar vervoer of deelauto’s, wij laten je een nieuwe manier van reizen ontdekken en verbeteren hiermee de leefbaarheid van onze steden. Ondertussen werken wij hard aan de verbetering van onze app. De komende tijd gaan wij de reactie en ervaringen van gebruikers verzamelen om te bepalen wat we nog moeten verbeteren en toevoegen. Reis jij met ons mee naar een volgende bestemming?  

Lees meer

Ons reisgedrag verandert: door duurzame ambities, maar ook door nieuwe wet- en regelgeving, corona reisadvies of door het gebrek aan parkeerplaatsen. Het gebruik van de auto is minder vanzelfsprekend, deelvervoer en openbaar vervoer zijn flexibele en efficiënte alternatieven. Deze veranderingen in reisgedrag hebben gevolgen voor werkgevers. Wil je als werkgever een future-proof mobiliteitsbeleid, overweeg dan een mobiliteitsbudget voor je werknemers.   

Met Amaze is het mogelijk om via één app je reis te boeken, inclusief alle denkbare vormen van vervoer en nu dus ook: de deelfietsen van Donkey Republic.

Op vrijdag 1 oktober 2021 presenteerde Amaze Mobility de Amaze Mobility app tijdens het inspiratie event “Future-proof mobility”. Amaze Mobility maakt vervoer flexibel en zorgeloos door vervoersopties en -aanbieders in één overzichtelijke app aan te