Afbeelding3-1200x600-01

Wat is Amaze?

Amaze Mobility is een app die jou helpt het deelvervoer en openbaar vervoer om jou heen te vinden, gebruiken en betalen. Jij bepaalt zelf welk vervoer het beste bij jou past op het moment dat jij op pad gaat. En met Amaze kun je deze vinden, gebruiken en betalen. Mobility @ moment of need, noemen wij dat.

Deelvervoer en openbaar vervoer

Amaze zorgt ervoor dat het gebruik van deelvervoer een gemakkelijke keuze wordt. Daarnaast reis je met het openbaar vervoer zonder OV-chipkaart. Gewoon met een e-ticket in je telefoon. Jij kiest het vervoer dat het beste past bij het moment en je reis en tegelijkertijd verbeter je hiermee de leefbaarheid van je stad.

Kwaliteit van leven in de stad

Ons doel is om de kwaliteit van leven in steden te verbeteren. Wij brengen mensen samen en maken het mogelijk dat dit op een duurzame manier kan. Duurzaam samenleven, maakt de stad en het leven mooier.

En verder!

Wij zijn ondertussen druk bezig met het verbeteren van onze app, door meer deelvervoerders direct vanuit onze app te kunnen gebruiken en betalen. Maar ook door de app en de features in de app te verbeteren.

Reis jij met ons mee naar een volgende bestemming?  

Lees meer

Deelvervoer wordt steeds populairder in steden. Het is een duurzame oplossing die bijdraagt aan de leefbaarheid van de stad. Amaze Mobility maakt het aanbieden van deelvervoer aan jouw medewerkers eenvoudig. Waarom en hoe? Lees verder..

Ons reisgedrag verandert: door duurzame ambities, maar ook door nieuwe wet- en regelgeving, corona reisadvies of door het gebrek aan parkeerplaatsen. Het gebruik van de auto is minder vanzelfsprekend, deelvervoer en openbaar vervoer zijn flexibele en efficiënte alternatieven. Deze veranderingen in reisgedrag hebben gevolgen voor werkgevers. Wil je als werkgever een future-proof mobiliteitsbeleid, overweeg dan een mobiliteitsbudget voor je werknemers.   

Met Amaze is het mogelijk om via één app je reis te boeken, inclusief alle denkbare vormen van vervoer en nu dus ook: de deelfietsen van Donkey Republic.