Amaze Mobility​

Wij geloven dat wanneer mensen op duurzame wijze elkaar kunnen ontmoeten, dit de kwaliteit van leven in de stad verbeterd. 

 

Om duurzaam vervoer gemakkelijk te maken zorgt de app ervoor dat het doolhof aan deelvervoer en ov om jou heen gemakkelijk te vinden, gebruiken en betalen is. 

 

Dit zorgt ervoor dat jij kan kiezen hoe je wilt reizen op het moment dat jij dat nodig hebt. Dit noemen wij: mobility @ the moment of need.

deelvervoer en OV in de buurt

Vind, gebruik en betaal

Amaze Mobility zorgt ervoor dat medewerkers al het vervoer om hun heen kunnen vinden, gebruiken en betalen. Zie kiezen zelf wat er het beste bij hun reis past. 

 

Bij Amaze Mobility kun je op twee manieren zakelijk reizen makkelijk mogelijk maken. Met een mobiliteitsbudget, of via declaraties achteraf. 

 

 

Flexibel reizen

Met Amaze kun je de ene keer kiezen voor een deelfiets, en de volgende keer met de tram naar je zakelijke afspraak. Je vindt, gebruikt en betaalt je reis met deelvervoer of OV vanuit Amaze Mobility. Je hebt geen OV-chipkaart meer nodig. Je tickets staan overzichtelijk in de app en heb je altijd bij je.

Mobiliteitsbudget

Om een flexibele inzet van vervoer mogelijk te maken voor werknemers is bestaat er binnen de app de mogelijkheid om een mobiliteitsbudget op te nemen. De werknemer kan hiermee zelf het prettigste vervoer kiezen voor dat moment. Heel flexibel.   

Thuiswerk
vergoeding

In de app kan een werknemer aangeven of er thuis is gewerkt. Deze informatie kan heel gemakkelijk meteen vanuit de app worden verstuurd en geregistreerd. 

Het is binnen de app ook mogelijk om met variabele budgetten te werken, dit om bijvoorbeeld werknemers te belonen wanneer zij hun auto laten staan. 

Declareren met 1 klik

Kies je niet voor een mobiliteitsbudget, ook dan is Amaze Mobility een handige keuze. Het declareren van gemaakte reizen zijn eenvoudig vanuit de app te delen. Hierbij kun je zelf kiezen voor welke periode en de reizen kunnen worden ingedeeld als zakelijk, woon-werk of privéreis. Vanuit de app kan het gewenste overzicht worden gedeeld als PDF of Excel-file. 

Stimuleren van gebruik OV, deelvervoer en buiten de spits reizen

Wil je meer weten? Neem dan contact op met: jennifer.vanvelze@amazemobility.nl